Vstřikování common rail DELPHI poprvé v Evropě ve vozidlech čínské značky GREAT WALL

31.08.2011 13:06

Společnost DELPHI dodává značce GREAT WALL systém řízení motoru (EMS) včetně vyspělého vysokotlakého systému vstřikování nafty common rail.

Tyto systémy jsou využity na 3 typech vozidel (pick-up WINGLE, SUV HOVER & MPV COWRY), z nichž již pick-up WINGLE dorazil do Evropy a vylodil se v Itálii jako první evropské zemi.

Motor 4D20 byl kompletně vyvinut v Číně, následně vyvinut se systémem common rail a dalšími prvky EMS značky DELPHI. Tento 16 ventilový motor dosahuje výkonu solidních 110 kW ve 4 400 otáčkách a plní nejpřísnější evropské emisní normy. Komerčně je tento motor označován jako 2,0 T. Evropské emisní standardy mu pomáhají splnit vstřikovače DFI1.5 a čerpadlo DFP3.5, pracující s maximálním vstřikovacím tlakem 1 800 bar.

Servis systému common rail ve vozech značky GREAT WALL je zajištěn v autorizovaných servisech DELPHI, které jsou vybaveny diagnostikou DIAMAND (YDT450/YDT460), hydraulickou diagnostikou YDT278 a YDT465 (sada THP). Vstřikovače a čerpadla budou opravitená od ledna 2012.

Značka GREAT WALL je do té míry spokojena se systémy common rail DELPHI, že došlo k podpisu dlouhodobého kontraktu - obě strany budou společně vyvíjet nový dieselový motor plnící normy EURO 6.

V Číně samotné dodává společnost DELPHI systémy common rail, EUP a EUI celé řadě značek, ale toto JE POPRVÉ, KDY SE SYSTÉM COMMON RAIL DELPHI DOSTÁVÁ DO EVROPY Z ČÍNY.

IMPORTY Z USA:

DODGE CALIBER, JEEP PATRIOT, JEEP COMPASS

IMPORTY Z KOREJE:

KIA/HYUNDAI - dodávkové vozy

IMPORTY Z INDIE:

TATA INDIGO, TATA ARIA, TATA INDICA, TATA INDIGO, TATA PHOENIX, TATA SAFARI, TATA TELCOLINE, TATA SUMO, TATA MANZA

IMPORT Z ČÍNY:

GREAT WALL WINGLE, HOVER

Čínské značky používající vysokotlaké systémy vstřikování značky DELPHI:

ANKAI, CAKY, DFAC, DONGFENG, FORTA, FOTON, GOLDEN DRAGON, GREAT WALL, HUANGHAI, JAC, JINBEI, JMC, JMGE, KING LONG, MUDAN, SHUANGHUAN, SHUGUANG, TIANMA, WUZHOULONG, YAXING, YUEJIN, YUCHAI, YUTONG, ZHONGXING

Kontakt

Provoz těchto stránek byl ukončen z důvodu vytvoření nových a aktuálních stránek, které naleznete na adrese WWW.AUTOHULDA.CZ Děkuji za pochopení. Tomáš Hulicius firma AUTO HULDA - Tomáš Hulicius IČ: 71052496 DIČ: CZ8111120446

tomas.hulda@seznam.cz

Dřevčice 202
250 01 Dřevčice

Mobil: 725 773 309
Skype: autohulda
Facebook: Tomáš Hulicius

Provoz těchto stránek byl ukončen z důvodu vytvoření nových a aktuálních stránek, které naleznete na adrese

WWW.AUTOHULDA.CZ

Děkuji za pochopení. Tomáš Hulicius

Vyhledávání

SPECIALIZACE - OCHOTA - SPOLEHLIVOST

Vytvořte si web zdarma!Webnode